Blog – Relaxed de feestdagen in

10 dec 2019

December: feestvreugde of stress? Behoor je tot de laatste categorie? Dan heb ik wat tips voor thuis en op je werk, zodat je zo relaxed mogelijk de feestmaand beleeft.

  • Stel jezelf de vraag of je iets MOET Is het echt nodig om een 7 gangendiner voor kerst te maken of is gourmetten net zo leuk en makkelijker als voorbereiding? Of: moet je echt een gedetailleerde werkplanning maken voor de maanden januari tot en met maart?
  • Vraag je ook af of JIJ het moet doen. Kun je misschien een gast vragen om het drinken voor bij het kerstdiner mee te nemen? Kun je je collega vragen of hij de planning deze keer maakt?
  • En vraag je af of je NU moet doen. Moet je wel nieuwe spullen kopen, omdat het deze maand grote uitverkoop is of kun je beter wachten tot je echt weer iets nodig hebt? Is het echt nodig om in december je administratie bij te werken of kan dat net zo goed als je het wat minder druk hebt?

Druk van de ketel

Als je jezelf deze kritische vragen stelt, dan denk je in ieder geval na over de alternatieven en neemt het wat druk van de decemberketel. Fijne dagen!

E-book

Ontvang het gratis e-book ’32 tips voor opgeruimd wonen en werken’

Lees de superpraktische tips voor opgeruimd wonen en werken die je direct kunt toepassen voor jouw huis, werkplek en agenda. Zo krijg je met een vliegende start meer overzicht en rust!

Je ontvangt mijn e-book direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met dit privacybeleid.  Je kunt je trouwens ook op elk moment weer uitschrijven.

Veel plezier en succes ermee!

Sanne

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender - professional organizer voor rust, ruimte en overzicht