Blog – Relaxed op vakantie gaan? Doe dit in ieder geval

7 jun 2020

Op vakantie gaan is niet vanzelfsprekend. Misschien heb je wel plannen om er tussenuit te gaan van de zomer. Dan helpen deze tips je aan een rustiger gevoel.

Wassen

Het voorbereiden kan behalve voorpret, soms best wat stress opleveren. Wat helpt bij het voorbereiden is om de kleding die je mee wilt nemen, een week van tevoren schoon in de kast te hebben liggen. Op het moment dat je gaat inpakken, hoeft de kleding die je mee wilt nemen niet nog even snel gewassen en gedroogd te worden. En heb je voldoende tijd? Maak dan van tevoren een lijstje met spullen die je mee wilt nemen. Doe dit bij voorkeur digitaal, dan kun je de lijst makkelijk aanpassen voor de volgende reis.

Koffer

Gaat de vakantiekleding in een koffer? Rol dan je kleding zoveel mogelijk op en maak rijtjes van 1 laag. Dan kreukt het minder en heb je meer ruimte. En je hebt meer overzicht, omdat je van bovenaf kunt zien wat je allemaal mee hebt genomen. Gaat het in een tas, probeer dan ook zoveel mogelijk kleding op te rollen en vermijd het stapelen van je kleding.

 

Fijne vakantie!

 

E-book

Ontvang het gratis e-book ’32 tips voor opgeruimd wonen en werken’

Lees de superpraktische tips voor opgeruimd wonen en werken die je direct kunt toepassen voor jouw huis, werkplek en agenda. Zo krijg je met een vliegende start meer overzicht en rust!

Je ontvangt mijn e-book direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met dit privacybeleid.  Je kunt je trouwens ook op elk moment weer uitschrijven.

Veel plezier en succes ermee!

Sanne

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender - professional organizer voor rust, ruimte en overzicht