Blog – Wasruimte op orde? Stapelen maar!

18 okt 2019

In deze ‘oktober woonmaand’ is er veel aandacht voor het inrichten van je huis. Een plek waar je waarschijnlijk regelmatig komt, is de plek waar je wasmachine staat. Des te fijner als je hier ook overzicht hebt. Als je deze plek efficiënt inricht, bespaar je ruimte.

 

Stapelen

Heb je een wasmachine en een droger? Kijk dan of deze naast elkaar passen op zo’n hoogte dat je niet hoeft te bukken. Onder de machines kun je wasmanden plaatsen en eventueel uittrekbare planken om je was te vouwen. Boven de machines heb je dan nog plek voor manden of wasmiddel. En als je wat minder ruimte hebt, maar wel voldoende hoogte, zet dan je droger op je wasmachine, zodat je de bovenste machine in ieder geval op ‘pakhoogte’ hebt staan.

E-book

Ontvang het gratis e-book ’32 tips voor opgeruimd wonen en werken’

Lees de superpraktische tips voor opgeruimd wonen en werken die je direct kunt toepassen voor jouw huis, werkplek en agenda. Zo krijg je met een vliegende start meer overzicht en rust!

Je ontvangt mijn e-book direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met dit privacybeleid.  Je kunt je trouwens ook op elk moment weer uitschrijven.

Veel plezier en succes ermee!

Sanne

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender - professional organizer voor rust, ruimte en overzicht