Blog – Zo bewaar je alleen kleding die je wel draagt

19 jan 2019

Het klinkt zo simpel ‘bewaar alleen kleding die je nog draagt’. Toch dragen veel mensen maar een deel van de kleding die ze hebben. Wil jij een overzichtelijke kast met alleen kleding die je nog draagt, maar vind je het moeilijk om afstand te nemen van kleding? Bedenk dan bij het opruimen dat:

  • Kleding die je langer dan een jaar niet hebt gedragen, je doorgaans niet alsnog weer gaat dragen.
  • De kans klein is dat je kleding die te groot of te klein is geworden, weer precies gaat passen.
  • Een miskoop meestal ook een miskoop blijft.
  • Als je een kledingstuk hebt dat niet te combineren is, je beter een nieuw passend kledingstuk erbij koopt en het anders beter weg kunt doen.
  • Je kapotte kleding kunt (laten) repareren en je dat dan het beste binnen een paar dagen kunt doen.
  • Je favoriete kleding met vlekken kunt proberen schoon te (laten) maken en anders beter weg kunt doen.

Als je dit in gedachten houdt, zal je zien dat je makkelijker beslissingen neemt en een overzichtelijke kledingkast krijgt, met kleding waar je echt wat aan hebt.

Hulp nodig?

Kun je wel hulp gebruiken bij het aanpakken van je kledingkast? Bij het beslissingen nemen over wat je bewaart, waar je gedragen kleding heen kunt brengen en hulp bij het handig inrichten van je kledingkast, zodat je er blijvend plezier van hebt? Neem dan contact met mij op.

E-book

Ontvang het gratis e-book ’32 tips voor opgeruimd wonen en werken’

Lees de superpraktische tips voor opgeruimd wonen en werken die je direct kunt toepassen voor jouw huis, werkplek en agenda. Zo krijg je met een vliegende start meer overzicht en rust!

Je ontvangt mijn e-book direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met dit privacybeleid.  Je kunt je trouwens ook op elk moment weer uitschrijven.

Veel plezier en succes ermee!

Sanne

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender - professional organizer voor rust, ruimte en overzicht