Blog – Zo sta je op in een opgeruimd huis

15 feb 2019

Je dag relaxed beginnen? Dan is opstaan in een opgeruimd huis voor veel mensen wel zo fijn. Zorg daarom dat je elke avond alle losse spullen weer op hun vaste plek legt. Denk aan sleutels, tas, post, tijdschriften en vuile was. En hebben jouw spullen nog geen vaste plek, dan kun je daar een keer tijd aan besteden. Met een vaste plek voor je spullen op een locatie in huis waar je de spullen ook daadwerkelijk gebruikt, kun je spullen immers ook snel vinden. En elk dag weer snel opruimen omdat je er niet over hoeft na te denken waar je iets kwijt kan.

Avondmens

Ben je geen avondmens en doe je je opruimronde liever ’s morgens vroeg voor het ontbijt? Dat kan natuurlijk ook! Probeer in ieder geval voor je gaat slapen het aanrecht en de eettafel zoveel mogelijk opgeruimd te hebben, zodat jij en je eventuele huisgenoten met een frisse start aan het ontbijt kunnen beginnen! Meer weten over een opgeruimde start? Lees dan ook badkamer op orde

E-book

Ontvang het gratis e-book ’32 tips voor opgeruimd wonen en werken’

Lees de superpraktische tips voor opgeruimd wonen en werken die je direct kunt toepassen voor jouw huis, werkplek en agenda. Zo krijg je met een vliegende start meer overzicht en rust!

Je ontvangt mijn e-book direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met dit privacybeleid.  Je kunt je trouwens ook op elk moment weer uitschrijven.

Veel plezier en succes ermee!

Sanne

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender - professional organizer voor rust, ruimte en overzicht