Ervaringen

Ervaringen

Wat goed dat je deze pagina bezoekt: mijn klanten kunnen immers het beste verwoorden hoe ze mijn hulp en de resultaten daarvan ervaren. Ik ben blij dat een aantal van hen hun ervaringen deelt, want dat kan jou een nog beter beeld geven van wat je kunt verwachten als je mij inschakelt.

Heb je vragen of wil je eens kennismaken? Neem dan even contact met mij op. Ik hoor graag van je.

Wat zeggen klanten over mijn hulp? Een greep uit hun reacties:

Top dat mijn werkplek nu echt een fijne plek is geworden en mijn mailbox puilt niet langer uit. En wat handig dat je ook teksten redigeert. Mijn websiteteksten zijn nu veel beter leesbaar.

Tim, sportmasseur - Amsterdam

Ik liet de post en papieren op onze eettafel slingeren, zodat ze op een stapel kwamen en vergeten werden, ook de facturen. Ik ben heel blij met de praktische hulp die ik van Sanne kreeg, want zelfs weken later is mijn eettafel nog opgeruimd en kunnen we zo aan tafel en helpt mijn gezin ook mee om het op orde te houden. Ook ben ik anders naar mijn andere ‘rommelplekken’ gaan kijken.

Manon - Hoofddorp

Met mijn praktijk aan huis, gezin en zorg voor mijn moeder liep ik mijzelf voorbij en was ons huis chaotisch. Jij hebt mij laten zien hoe het ook anders kan en daar ben ik zo blij mee.

Shelly, logopedist en mantelzorger - Alphen aan den Rijn

Jouw praktische kijk op structuur aanbrengen en behouden, heeft me echt geholpen aan een overzichtelijke e-mailbox en digitale mappenstructuur. Ik start en eindig mijn werkdag nu met een gerust gevoel.

Tineke – pedagogisch medewerker, Wilnis

Zo fijn als je wordt geholpen bij het opruimen. Van een knalvolle zolder naar een werkplek voor mijn hobby’s. Sanne werkt geordend, strak en discreet. Met reminders hield ze mij aan mij deadlines. Zonder haar zat ik nog in de zooi. Heb spullen gedoneerd, verkocht en weggegooid. Ik heb dankzij Sanne weer mijn zolderruimte terug!

Hydi, ZZP-er - Amsterdam

Het samen opruimen van mijn kledingkast voelde alsof ik aan het winkelen was in mijn eigen kast! Ik vond zelfs kleding met het kaartje er nog aan! Met veel geduld, en humor, loodste je mij door alle beslissingen heen die ik moest nemen over kleding die ik al jaren had en lang niet allemaal meer droeg. Ik ben blij met de tweede kans die mijn kleding nu heeft gekregen en met die heerlijk overzichtelijke kast met mijn favoriete kleding. Scheelt mij bakken tijd ’s morgens. Ik kan je echt aanbevelen!

Evelien, marketeer - Rijsenhout

Jij bent echt drie maanden onze stok achter de deur geweest. Wat een heerlijk opgeruimd en fijn ingedeeld huis hebben we nu. Zelfs de kinderen houden de boel nu best goed opgeruimd, had ik echt niet gedacht.

Sheila, verloskundige - Amsterdam

Wat ben ik ontzettend opgeschoten met opruimen van mijn huis Sanne! Je was echt mijn zetje in de rug om nou eindelijk eens een goede thuiswerkplek op mijn zolder te maken, het thuiswerken ging ook echt niet langer zo. Fijn dat we meteen ook mijn keuken en huiskamer hebben aangepakt. Bedankt voor al je hulp, advies en geduld. Ik voel me een stuk rustiger thuis!

Mira - copywriter, Amstelveen

Ik dacht dat mijn werkplek thuis voor altijd een zooitje zou blijven met al die stapels spullen en papieren. En dat dat er nou eenmaal bij hoort als drukke zelfstandig ondernemer. Sanne heeft mij voortvarend geholpen en zorgde dat ik mijn doel, een fijne efficiënte werkplek, voor ogen bleef houden. Ik heb nu een overzichtelijke werkplek, mailbox en agenda, die ik nu zonder veel moeite zelf zo weet te houden.

Bram, app ontwikkelaar - Ouderkerk aan de Amstel

Wat handig die online begeleiding: op afstand en heel motiverend om door te blijven gaan. Wat ik al tijden van plan was, heb ik nu echt gedaan: alle spullen en stapeltjes uitzoeken en opruimen. En met Sanne’s opruim-aanpak en tussentijdse advies, was het goed te doen en leuk zelfs.

Margot - psycholoog, Leiden

Goed, behulpzaam en zeer praktisch! Wat ik verrassend vond is dat Sanne vroeg om in detail te beschrijven wat ik bij elke badkamermuur voor mij zag en hoe de kasten ervan binnen uit zouden zien in de ideale situatie. Aan de hand van die beschrijving hebben we in korte tijd heel veel spullen uitgezocht, weggedaan en handig opgeborgen. Sanne gaf ook tips over opbergmaterialen voor mijn lades, superhandig.

Sienna - vertaalster, Amstelhoek

Dat was een superfijne opruimsessie vanmorgen. We hebben mijn kledingkast helemaal opgeruimd en opnieuw ingedeeld. Ik kan alles weer vinden. Het geeft me echt rust, vooral ’s morgens als ik haast heb! Ik kijk uit naar de volgende opruimsessie.’

Cynthia, mantelzorgmakelaar - Kudelstaart

Ik moest wel even over een drempel om je in te schakelen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Je oordeelt totaal niet, luistert aandachtig en wist mij echt te motiveren, ook als het even lastig was om besluiten te nemen over mijn spullen en prioriteiten.

Marieke, voedingscoach - Aalsmeer

‘Wat een inspirerend gesprek was dat gisteren! Je hebt me zoveel praktische tips gegeven! Ik kon ze meteen toepassen. Je gaf me het hoognodige zetje in de rug. Dankjewel!’

Femke, freelance fotograaf - Amstelveen

Mijn praktijkruimte is door de jaren heen steeds voller en rommeliger geworden. Soms stond het schaamrood me op de kaken als ik cliënten behandelde. Ik heb zoveel werk dat het er maar niet van kwam om overzicht aan te brengen. Daarnaast wist ik niet waar ik moest beginnen. Wat een verademing om met jouw hulp het opgeruimd en goed werkbaar te krijgen. En het ziet er nog mooi uit ook! Van cliënten die al langer bij mij komen, krijg ik allemaal enthousiaste reacties.

Anita, massagepraktijk- Badhoevedorp

Thanks a lot for helping me organize my kitchen. I even like to make diner now! It was amazing how much we could do in 4 hours. And you gave me inspiration for organizing the rest of our house.

Susan - Amstelveen

‘Ik zat letterlijk en figuurlijk een beetje vast tussen alle spullen en rommelige ruimtes in huis. Nam er maar geen beslissingen over. Sanne had snel door waar de schoen bij mij wringt en dankzij haar best confronterende vragen tijdens ons gesprek, ben ik nu echt goed bezig in huis.’

Monique, leerkracht - Abcoude

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

      Sanne Bender