Aanbod

In 4 weken een blijvend opgeruimde thuiswerkplek

voor jouw onderneming

Werk jij als zelfstandig ondernemer regelmatig vanuit huis of in je praktijk aan huis? Dan slokt e-mail ongetwijfeld een deel van je werktijd op. Start je regelmatig met tegenzin aan je werkdag omdat je weet dat jouw mailbox uitpuilt van ongelezen of nog op te volgen mails? Is de manier waarop je jouw digitale documenten bewaart onoverzichtelijk geworden, waardoor je tijd kwijt bent met zoeken naar documenten en nadenken waar je nieuwe documenten moet bewaren? Heb je een rommelige, onoverzichtelijk ingedeelde werkplek, thuiskantoor of praktijk? Waar je steeds afgeleid wordt door anderen? Dan is de kans groot dat dit onrust veroorzaakt en het gevoel geeft dat je de boel niet onder controle hebt en je werkdag niet zo efficiënt verloopt.

Rust

Hoe zou het zijn om een goed ingerichte ruimte te hebben om productief vanuit huis of je praktijk te kunnen werken? Een fijne werkplek zonder stapels spullen, een uitpuilende mailbox of ongestructureerde digitale mappenstructuur. Zodat je de rust en tijd hebt om je werk te doen voor je klanten. En meer tijd overhoudt voor ontspanning en je dierbaren.

Rust

Hoe zou het zijn om een goed ingerichte ruimte te hebben om productief vanuit huis of je praktijk te kunnen werken? Een fijne werkplek zonder stapels spullen, een uitpuilende mailbox of ongestructureerde digitale mappenstructuur. Zodat je de rust en tijd hebt om je werk te doen voor je klanten. En meer tijd overhoudt voor ontspanning en je dierbaren.

Hulp

Als professional organizer help ik je om gestructureerd te werken met je e-mails en digitale documenten. En om slimmer om te gaan met de beschikbare ruimte in je thuiskantoor. Zodat je meer rust en tijd hebt voor de kern van je werk. Ik help je jouw e-mailbox en digitale documenten overzichtelijk in te delen, zodat je bewaart wat belangrijk is en efficiënter kunt werken. Misschien heb je een website voor jouw onderneming, maar vind je het lastig om daar een vlot lopende of grammaticaal kloppende tekst voor te schrijven. Dan kan ik jouw teksten voor jou redigeren, want daarin ben ik ook ervaren en geschoold.

 

Investering

Om tot een opgeruimde en handig ingerichte thuiswerkplek of praktijk aan huis te komen, zal je moeten investeren. Het kost nu eenmaal tijd om uiteindelijk tot blijvend meer rust, ruimte en overzicht te komen. Als ik jou daarbij ga helpen, investeer je voor het inzetten van mijn expertise en begeleiding.

Wil je samen met mij op je thuiswerkplek of in je praktijk aan de slag om deze plek, e-mailbox en digitale documentenstructuur goed georganiseerd te krijgen? Dan zie je in onderstaande overzicht wat de mogelijkheden zijn en wat je daarvoor krijgt. Wil je iets anders? Dan kan ik ook een plan op maat voor je maken of een offerte voor het redigeren van jouw bedrijfsteksten voor bijvoorbeeld jouw website.

In 4 weken
je thuiswerkplek blijvend op orde
telefonische kennismaking
1 x 4 uur hulp op de werkplek
2 x 0,5 uur videobellen
opdrachten tussendoor
bonus: 5% korting op opbergmaterialen
investering € 395
redigeren (website)teksten optioneel

 

Klantervaringen

Jouw praktische kijk op structuur aanbrengen en behouden, heeft me echt geholpen aan een overzichtelijk e-mailbox en digitale mappenstructuur. Ik start en eindig mijn werkdag nu met een gerust gevoel.

Tineke, pedagogisch medewerker – Wilnis

Mijn praktijkruimte is door de jaren heen steeds voller en rommeliger geworden. Soms stond het schaamrood me op de kaken als ik cliënten behandelde. Ik heb zoveel werk dat het er maar niet van kwam om overzicht aan te brengen. Daarnaast wist ik niet waar ik moest beginnen. Wat een verademing om met jouw hulp het opgeruimd en goed werkbaar te krijgen. En het ziet er nog mooi uit ook! Van cliënten die al langer bij mij komen, krijg ik allemaal enthousiaste reacties.

Anita, massagepraktijk - Badhoevedorp

Top dat mijn werkplek nu echt een fijne plek is geworden en mijn mailbox puilt niet langer uit. En wat handig dat je ook teksten redigeert. Mijn websiteteksten zijn nu veel beter leesbaar.

Tim, sportmasseur - Amsterdam